3 Oksid

slajd 01
slajd 02
slajd 03
slajd 04
slajd 05

Oksidni efekti

Prelivanjem višebojnih struktura i svojom caklucavošću Oksidni efekti ostavljaju utisak veoma posebnog umetničkog nadahnića koje je priroda pripremila samo za vas kako bi oplemenila vaš prostor.

Izgled: poput raznih oksidniranih glatkih višebojnih struktura sa raznim šarama i senčenjima i različitim novoom naglašenosti efekta.

Primena: dekorisanje detalja i enterijera svih javnih, poslovnih i privatnih objekata u kojima se treba postići posebnost i dinamičnost.

Tonovi: veliki broj osnovnih kataloških tonova, tonova na zahtev (po uzorku ili raznim katalozima), ali i sa nebrojeno puno dvobojnih i višebojnih kombinacija usklađenih sa ostalim detaljima u ambijentu.

Podloga: hrapavi i glatki malter, glet, beton, kamen, gips, opeka, drvo, iverica, medijapan, metal, plastika, staklo, papir… uz prethodnu adekvatnu pripremu.

Prajmer i zaštita: kao prajmer se koristi Decoprimer na vodenoj bazi u adekvatnom koloru u zavisnosti od primenjenog materijala i traženog efekta. U enterijerima posebna zaštita nije neophodna, ali se radi dodatne impregnacije i zaštite, pogotovo, od vode i vlage može koristiti Sandecoshield transparentna impregnacija takođe na vodenoj bazi, koja ne menja krajnji izgled efekta. Za površine izložene habanju (npr. nameštaj ili čak i podovi) neophodna je upotreba visokootpornih parket lakova na vodenoj bazi.

Alat: za nanošenje prajmera koriste se četke ili valjci a za efekat set posebnih četaka i dvostepenih plastičnih špahtli ili rostfraj gleterica sa zaobljenim ivicama.

Održavanje: pamučna ili magična krpa sa deterdžentima ili sapunicom. Alkohol i razni razređivači se ne smeju koristiti!

slajd 01
slajd 02
slajd 03
slajd 04
slajd 05