20 3D print

slajd 01
slajd 02
slajd 03
slajd 04
slajd 05

3D print efekti

Takmičeći se sa prirodom i tragajući za unikatnošću, upotrebom bezgraničnih 3D print efekata ambijenti postaju poligon za uvežbavanje nove vrste umetnosti, kreirajući čudesne i unikatne prostore najrazličitijih namena.

Izgled: potpuno reljefni sa 3D aplikacijama po katalogu ili po zahtevu, jednobojni, višebojni, senčeni, mat, sjajni, sedefasti, metalizirani, šljikičasti, kristalasti, iskričavi.

Primena: dekorisanje detalja i celih enterijera najčešće javnih i poslovnih ali i privatnih objekata gde se uvodi novi koncept korišćenja zidova kao ‘’nosioca’’ karaktera prostora koji se lagano menja uz promenu ambijentalnog osvetljenja.

Tonovi: svi proizvoljni tonovi po zahtevu (uzorku, raznim katalozima, ton-kartama ili časopisima), ali i neograničeno puno višebojnih i unikatnih kombinacija sa raznim dodatcima kao i različito naglašavanje otprintanih reljefa.

Podloga: hrapavi i glatki malter, glet, beton, kamen, gips, opeka, drvo, iverica, medijapan, metal,  … uz prethodnu adekvatnu pripremu. pripremu.

Prajmer i zaštita: kao prajmer se koristi Decoprimer na vodenoj bazi. Radi postizanja dodatnog efekta koriste se tonirane transparentne emulzije Decor Vel i Decor Sil kao i transparentna impregnacija Sandecoshield. Za dobijanje posebnih sjajnih i luminescentnih efekata mogu se koristiti i dodatne impregnacije kao sto su Decor Star ili Arista. Za površine izložene habanju ili čak i podove, neophodna je upotreba visokootpornih parket lakova na vodenoj bazi.

Alat: za nanošenje prajmera i završnih premaza četke ili valjci, a za nanošenje reljefa i njihovo oblikovanje, uz upotrebu izabranih šablona, koriste se rostfraj gleterice i špahtlice kao i najraznovrsnija paleta ručnih alata i priručnih sredstava u zavisnosti od željenog efekta poput paralica, grebalica, fugera, veštačkih trava, tampona itd.

Održavanje: pamučna ili magična krpa sa deterdžentom ili sapunicom za glatke površine, a za reljefne površine četka sa dugom dlakom takođe sa deterdžentima ili sapunicom. Alkohol i razni razređivači se ne smeju koristiti!

slajd 01
slajd 02
slajd 03
slajd 04
slajd 05