efekti

SVILA i SEDEF

Veoma otmeni efekti baršuna ili svile za enterijere koji svojim varijacijama u nivou sjaja i obliku diskretne šare objektu daju jednu smirenu i rafiniranu eleganciju visokog stila.

KAMEN

Unikatnost efekata prirodnog kamena daju ambijentima notu luksuza i neprolaznosti poput pravog prirodnog kamena, uz bezbroj varijacija koje se lako mogu prilagoditi raznim stilovima.

OKSID

Prelivanjem višebojnih struktura ovi efekti ostavljaju utisak umetničkog nadahnuća koje je priroda pripremila samo za vas kako bi oplemenilo vaš prostor.

PESAK

Razigranost peščanih efekata svojim formama dina i talasa, kao i refleksijom svetlosti koja se odlično uklapa u svaki prostor, pružaju izrazitu dinamičnost površini zida.

METALIK

Poput snežnih površina obasjanih svetlošću punog meseca u noći, daju kristalnu svetlucavost u najrazličitijim bojama koje diskretno naglašavaju osvetljene delove svih vrsta ambijenata.

VELUR

Nežni efekat prevrnute kože svojom diskretnošcu ali i neuobičajenošću se lepo uklapa u razne, a naročito starinske stilove enterijera, dajući im posebnu autentičnost.

FLORAL

Veseli i dinamični floralni efekti u najrazličitijim kolorima i potezima stvoreni su za oživljavanje svih tipova prostora dajući im potpuno novu dimenziju i svežinu.

PLIŠ i KRISTAL

Otmenost nije teško postići igrajući se sa plišano-kristalnim efektima i eksperimentišući sa raznim kolorima, načinima aplikacije i izvorima svetlosti koji mogu ambijent učiniti svečanim i prostranim.

PATINA

Od harmoničnosti i smirenosti svetlih kolora, pa do upečatljivosti i dinamike tamnih tonova, patina efekatima je moguće ambijente učiniti izrazito skladnim.

BROKAT

Sa brokatnim efektima umetnost kao da živi na Vašim zidovima, njima se postiže poseban stepen elegancije koji u kombinaciji sa rasvetom svakom prostoru donosi glamur.

CRACKIE

Maštovitost upotrebe Crackie (kreki) efekata na raznim površinama dozvoljavaju poigravanje sa detaljima, ali i sa kompletnim prostorom, do neslućenih granica.

MERMER

Upotreba prirodnog kamena, posebno glačanog mermera, uvek ostavlja utisak monumentalnosti i trajnosti. Danas se taj utisak veoma jednostavno postiže upotrebom mermernih efekata.

VELVET

Mnoge površine kao i detalji mogu biti oplemenjeni Velvet efektima sa najrazličitijim završnim obradama, oplemenjujući prostor na uvek nov i autentičan način.

KRISTAL

Igrajući se sa svetlom i upotrebom Kristal efekata postiže se raskošan izgled enterijera, čineći atmosferu svečanom i glamuroznom.

TRAVERTINO

Travertin nalazimo na monumentalnim građevinama, poput Koloseuma u Rimu. Danas se veoma često kao zamena upotrebljava Travertino efekat kojim se postiže odličan spoj između raznih stilova.

BRICKS

Cigla je široko rasprostranjena u upotrebi, pa tako i Bricks efekat ima neograničeno mnogo varijacija. Praktičan je, ostvaruje značajnu uštedu u težini, prostoru i ceni, sa mogućnošću izrade i preko termoizolacionih sistema.

WOOD

Tražeći rešenje za upotrebu drveta u ambijentu, kao i očuvanju drveća, upotrebom Wood efekta se postiže verna zamena uz znatno bolje mehaničke karakteristike i trajnost.

STENA

Majka priroda je stvorila najrazličitije vrste stena koje mi uspešno imitiramo i kojima oplemenjujemo ambijente dajući im veoma moćan, i uvek u aktuelan izgled.

BETON

Savremeni trendovi dizajna privatnih, poslovnih i javnih prostora ističu minimalističku teksturu betona. Izgled ovakvih prostora možemo postići efektima koji će svaki zid učiniti moćnim i modernim.

3D PRINT

Takmičeći se sa prirodom i tragajući za unikatnošću, upotrebom 3D print efekata ambijenti postaju poligon za kreiranje nove vrste umetnosti čudesnih prostora.

ANTIK

Neke od prvih dekoracija u istoriji oplemenjivanja prostora doživele su danas svoju renesansu upotrebom Antik efekata u enterijerima i eksterijerima oživljavajući tradiciju.

PEŠČAR

Peščar je veoma zastupljen u dekorisanju enterijera, ali kada se radi o velikim površinama čije bi pokrivanje bilo skupo, ili kada na raspolaganju nema dobrih majstora za montažu - upotreba efekta je opravdano rešenje.

EGZOTIK

Obzirom da je naša specijalnost kreiranje efekata u bilo kojim kolorima i teksturama - testirajte nas, pronađite sliku efekta koji vam se sviđa ili ga samo zamislite - a mi ćemo pronaći način kako da ga napravimo!