7 Floral

slajd 01
slajd 02
slajd 03
slajd 04
slajd 05

Floralni efekti

Veseli i dinamični Floralni efekti u najrazličitijim kolorima ali i varijacijama izvedbe stvoreni su za oživljavanje svih tipova prostora dajući im potpuno novu dimenziju i svežinu.

Izgled: razigrane dinamične višebojne strukture poput polja prepunih raznobojnim cvećem ili granitnog kamena sa rupicama.

Primena: dekorisanje detalja i celih enterijera svih javnih, poslovnih i privatnih objekata u kojima se treba postići veselost i ukrasiti smireni ambijenti naglašavanjem zidova i tretiranih površina.

Tonovi: veliki broj osnovnih kataloških tonova, tonova na zahtev (po uzorku ili raznim katalozima, ton-kartama i časopisima), ali i bezbroj višebojnih kombinacija usklađenih sa ostalim kolorima u ambijentu.

Podloga: hrapavi i glatki malter, glet, beton, kamen, gips, opeka, drvo, iverica, medijapan, metal, plastika, staklo, papir… uz prethodnu adekvatnu pripremu.

Prajmer i zaštita: kao prajmeri se koriste Acrolux ili Decoprimer na vodenoj bazi u adekvatnom koloru u zavisnosti od željenog efekta. U enterijerima posebna zaštita nije neophodna, ali se radi dodatne impregnacije i zaštite, pogotovo, od vode i vlage može koristiti Sandecoshield transparentna impregnacija takođe na vodenoj bazi, koja ne menja krajnji izgled efekta, ili se radi postizanja dodatnih efekata mogu koristiti tonirane transparentne emulzije Decor Vel i Decor Sil ili posebni sjajni i luminescentne  impregnacije kao sto su Decor Wax i Decor Star, koje menjaju krajnji izgled efekta.  Za površine izložene habanju (npr. nameštaj ili čak i podovi) neophodna je upotreba visokootpornih parket lakova na vodenoj bazi.

Alat: za nanošenje prajmera se koriste valjci sa kraćom dlakom a za efekat set posebnih četaka i dvostepenih plastičnih špahtli ili rostfraj gleterica sa zaobljenim ivicama.

Održavanje: pamučna ili magična krpa sa deterdžentima ili sapunicom. Alkohol i razni razređivači se ne smeju koristiti!

slajd 01
slajd 02
slajd 03
slajd 04
slajd 05